ziektewinst

Ik zit in groep acht. Ik huil in de pauze. Ik weet niet waarom. De meester zet me neer op het bankje in de gang. Als hij vraagt wat er is zeg ik ‘niks’, omdat hij altijd zegt dat als je zegt dat er niks is dat er dan juist iets aan de hand is.

Ik zit in de eerste klas. Ik hoop dat mijn ouders verongelukken. En dat iedereen dat heel erg voor me vindt. Dat de leraar vraagt of ik wil komen eten.

De tweede klas. Ik verlang ernaar expres dood te gaan. Iedereen is op mijn begrafenis en gaat kapot van de spijt.

In de derde, vierde, vijfde, zesde klas en daarna huil ik als ik bepaalde mensen zie. Omdat ik weet dat ze me zullen aanraken tijdens het troosten.

Ik heb mijn diploma gehaald. In mijn fantasie heb ik kanker. Ik lig in het ziekenhuis. Een voor een komen de mensen die belangrijk voor me zijn op bezoek. Iedereen neemt de tijd. Niemand zit op zijn telefoon.

Ik zit tussen meisje en vrouw in en ik heb zin om op te geven. Om me voor iemands voeten ter aarde te storten. Om te zeggen dat het me allemaal niet meer lukt. Om opgeraapt te worden, aangekeken, aangeraakt. Mensen melden zich ziek op hun werk om bij mij te kunnen zijn. Want het lukt me allemaal niet meer.

Maar het meeste lukt me wel. Helaas.

 

 

 

disclaimer: ik schaam me hiervoor. ik weet nog niet of dit iets is wat online moet blijven

5 Replies to “ziektewinst”

  1. hm, ik vind het mooi. Ik zie dat kind, dat meisje, en ik wil haar in mijn armen nemen en over haar hoofd aaien en knuffelen. En heen en weer wiegen. Ik hou zo van haar.
    Ik was zo’n meisje. Ik had ook zo’n meester. Hij zag mij en hoe fijn was dat.
    Schamen, ja schamen, dat heb ik heel veel gedaan.
    Nu kijk ik er naar en ben ontroerd door die meisjes. Het schamen is verdwenen. Maar ik snap het wel. We hadden niet geleerd dat het niet schaamtevol is om te verlangen naar liefde die er gewoon is en naar nabijheid en aanraking.

  2. How to find a woman for casual sex (5484 sexual single girls in your city): http://evoodsconab.tk/31ay?&pwbrx=jMBzJ

  3. 10 besten Dating-Sites 2019: http://v.ht/FQlInK2?&wdwzd=Ta1xo

  4. Детективное агентство москва – Узнать где находится человек по номеру телефона, Угнали автомобиль

Geef een reactie